Luxe rondvaart Amsterdam

Luxe rondvaart Amsterdam

€21,95
€13,95

Engelse stadsgids

Drankjes verkrijgbaar

60 Minuten

Centraal Station

Koop tickets
Bekijk kalender

Ontdek Amsterdam op een unieke en luxe manier tijdens onze grachtenrondvaart. Verken de stad gedurende 1 uur op een intieme en ontspannen manier. Stap aan boord van onze exclusieve open sloep met comfortabele zitplaatsen en kussens, in gezelschap van een kleine groep mensen. Bewonder de prachtige plekjes van Amsterdam terwijl onze lokale schipper jou alles over de stad vertelt. Geniet van een ruim aanbod aan luxe drankjes die te koop zijn op de boot. Vergeet je camera niet voor onvergetelijke foto’s.

Eigenschappen van de Luxe rondvaart Amsterdam

Kleinschalig

60 Minuten

Luxe boot

Inclusief en highlights

Inclusief

Highlights

Meer informatie over de rondvaart

Stap aan boord van deze exclusieve luxe rondvaart en ontsnap aan de drukte van de gebruikelijke toeristische rondvaarten. Ervaar Amsterdam in stijl tijdens deze cruise op een luxe open boot, samen met een kleine groep mensen. Deze unieke ervaring biedt jou de kans om Amsterdam op een intiemere manier te beleven, terwijl het water een geheel nieuw perspectief biedt.

Beleef een rondvaart in 60 seconden

Wat kun je verwachten van deze luxe cruise?

Ervaar Amsterdam in stijl tijdens deze exclusieve rondvaart, weg van de drukte van de gebruikelijke toeristische boten. Op een luxe open boot, in gezelschap van een kleine groep mensen, krijg je de kans om Amsterdam op een meer intieme manier te ervaren en het water biedt een compleet ander perspectief.

Gedurende ongeveer 1 uur ontdek je de prachtige bezienswaardigheden van Amsterdam terwijl je vaart over de UNESCO-beschermde grachten. Bewonder de iconische Magere Brug, de schilderachtige Amstel, de majestueuze 7 bruggen, de indrukwekkende Gouden Bocht en de betoverende Prinsengracht. Deze reis zal het hoogtepunt van jouw vakantie worden!

Onze lokale schipper zal je tijdens de cruise alles vertellen over de rijke geschiedenis van de stad en je voorzien van tips over de beste eetgelegenheden, drankjes en verborgen pareltjes. Niemand kent de stad beter dan de lokale bevolking, en ze delen graag hun kennis met jou. Aarzel niet om vragen te stellen!

Laat je betoveren door de verhalen over de Nederlandse schepen die over de wereldzeeën zeilden en de beroemde Nederlandse zeehelden en buurtbewoners, zoals Rembrandt van Rijn. In de 16e en 17e eeuw heersten de Nederlanders over de zeeën. We zullen je ook informeren over de hedendaagse tolerantie in onze hoofdstad.

Als je dorst hebt, kun je op onze boten allerlei drankjes bestellen, waaronder bier, wijn, frisdrank en cocktails. We vertrekken vanaf het Anne Frank Huis en bij aankomst vragen we je om even te wachten bij de dokken. Deze rondvaart wordt verzorgd door onze partner Flagship, die ervoor zorgt dat je op de juiste boot terechtkomt.

Ophaallocatie rondvaart

Hoe onze uitjes zijn? Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen Luxe rondvaart Amsterdam

Kaartjes voor volwassenen beginnen vanaf € 18, – en kaartjes voor kinderen beginnen vanaf € 10, – van 4-12 jaar. Heb je hulp nodig of heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Onze gidsen spreken Engels en Nederlands tijdens de rondvaart door Amsterdam.

We starten om 11.00 uur en de laatste rondvaart is om 21.00 uur. Hoe vaak de boten vertrekken, hangt af van het type cruise. Je kan in onze agenda zien met beschikbare tijden in ons boekingssysteem.

Gelukkig regent het zelden de hele dag, dus als het tijdens je Amsterdamse boottocht begint te regenen, schuilen we onder een brug. We hebben ook parasols om ons te beschermen tegen regen terwijl we op zoek zijn naar een brug. In de winter hebben we de boot bedekt met een dak. Het is een transparant en helder dak dat speciaal is ontworpen voor het ultieme uitzicht en bezienswaardigheden. Bij droog weer kunnen we de zijkanten open ritsen, zodat we nog steeds een open bootcruise hebben.

Omdat we zo veel vertrektijden hanteren, hanteren we een beleid van wie het eerst komt, het eerst maalt. We raden aan om ten minste 15 minuten voor de geschatte vertrektijd te komen, zodat je je plekken kunt kiezen.

In de winter hebben we een dak om ons te beschermen tegen de koude wind en regen. Onthoud dat het op het water wat kouder is dan op straat. We hebben dekens om je warm te houden, maar bereid je voor op Nederlands weer: dus neem een ​​extra jas mee voor het geval je het kouder vindt dan verwacht.

We staan ​​om veiligheidsredenen niet toe dat we op onze boten roken, dus zowel rokers als niet-rokers genieten van de tour. Maar we kunnen je goede plekken vertellen om na de tour heen te gaan om leuke en goede dingen te roken.

Jouw boottocht door Amsterdam begint in het Anne Frank Huis. Vanaf hier varen we naar de beroemde Jordaan, de indrukwekkende Gouden Bocht, de Jordaan, de bekende grachten van Amsterdam en nog veel meer. Er is geen vaste route, alleen vaste gebieden die we passeren.

Vergelijkbare rondvaarten Amsterdam

Rondvaart Volendam
€19,95

Luxe rondvaart Volendam

Havendijkje 2

Schipper en luxe boot
1 gratis drankje
50
Luxe nacht rondvaart Amsterdam
€21,95

Avond rondvaart luxe

Centraal Station

Engelse stadsgids
Drankjes verkrijgbaar
60
Luxe rondvaart met schipper en host
€33,95

All-inclusive rondvaart Amsterdam

Centraal Station

Engelse stadsgids
Bier, wijn en fris onbeperkt
60
Amsterdam bezienswaardigheden vanaf luxe sloep
€21,95

Luxe rondvaart Amsterdam

Rijksmuseum

Engelse stadsgids
Drankjes verkrijgbaar
60