Nomag

Nomag

De sloep Nomag is een luxe, elektrische sloep die ruimte biedt aan maximaal 52 personen. De sloep is ideaal voor bedrijfsfeesten, verjaardagen of vrijgezellenfeesten. En mocht het regenen, dan varen we met een overkapping. De vaartocht is volledig aan te passen naar jullie wensen met ons uitgebreide catering aanbod. We hebben een aantal van onze arrangementen toegevoegd aan de pagina. Wil je toch een andere sloep huren? Bekijk dan onze volledige vloot.

Lucky Stripper

Lucky Stripper

Sloep Lucky Stripper is een comfortabele, elektrische sloep die ruimte biedt voor maar liefst 52 personen. Deze sloep is ideaal voor bedrijfsuitjes, verjaardagen en vrijgezellenfeesten. Maak je uitje compleet met een van onze arrangementen.

Dutchman

Dutchman

In tegenstelling tot de mythische ‘Flying Dutchman’, die gedoemd was om altijd over de oceanen te varen, neemt sloep Dutchman je graag mee op een luxe tocht door de Amsterdamse grachten. Kapitein Duke heeft de Dutchman met zijn eigen blote handen gecreëerd. Het is hem gelukt om de sloep een luxe en ontspannen uitstraling te geven. Door alle kussens en dekentjes is onze Dutchman ontzettend gezellig en comfortabel. Ideaal dus om na een lange dag te kunnen relaxen met je familie en vrienden, of natuurlijk om een gezellig dagje uit op door te brengen.

Apsara

Apsara

Sloep Apsara is een 100% elektrische sloep, waardoor jij muisstil over de grachten van Amsterdam vaart. Op sloep Apsara biedt ruimte aan maximaal 45 personen. Deze stoere sloep heeft een toilet aan boord en is van alle gemakken voorzien.

Jan van de Heijden

Jan van de Heijden

Sloep Jan van de Heijden is een luxe, comfortabele sloep die ruimte biedt aan wel 48 personen. Hierdoor uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, verjaardagen en vrijgezellenfeesten. Met een toilet aan boord en de mogelijkheid voor een luifel tegen de regen is deze boot van alle gemakken voorzien. Laat je meenemen door een ervaren schipper over de grachten van Amsterdam en beleef een onvergetelijke dag op het water!

The Green Marine

The Green Marine

Sloep The Green Marine is een luxe, elegante sloep die jou graag meeneemt over de Amsterdamse grachten. De sloep heeft een toilet aan boord en is erg comfortabel. Combineer deze sloep met een van onze arrangementen en je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag op het water!