Boot Huren Amsterdam

15 Opdrachten vrijgezellenfeest vrouw

Wat een geweldig nieuws, jouw vriendin gaat trouwen! Hoe erg je ook kunt uitkijken naar de mooiste dag van haar leven, als vriendin is het vrijgezellenfeest misschien wel even leuk. Dat moet natuurlijk met leuke vrijgezellenfeest opdrachten voor vrouwen. (opdrachten voor mannen vind je hier)

Hoe organiseer je een leuk vrijgezellenfeest? Het kiezen van een leuke dagactiviteit met bijpassende opdrachten is belangrijk, zeker omdat niet alle deelnemers elkaar even goed kennen. Als je nog inspiratie nodig hebt, bekijk dan onze vrijgezellenuitjes Amsterdam vrijgezellenfeest Haarlem of organiseer in 10 stappen een vrijgezellenfeest. Maar genoeg daarover, terug naar de opdrachten.

Zorg ervoor dat je opdrachten kiest die goed bij de toekomstige bruid passen. Niet iedereen vindt het tof om een hele dag met het schaamrood op haar wangen rond te moeten huppelen. Rustige bride-to-be of wildebras? We hebben een lijst opgesteld met opdrachten die jullie kunnen gebruiken om ieder type vrijgezel eens flink in het zonnetje te zetten, of in ieder geval in de spotlight.

Drink op de bruidegom

1. Drink op de bruidegom

Een vrijgezellenfeest is natuurlijk niet compleet zonder een flinke scheut alcohol. Een goede manier om de toekomstige bruid wat losser te maken, is door het drankspel ‘Drink op de bruidegom’ te spelen. Het is maar te hopen voor jouw vriendin dat haar toekomstige echtgenoot geen lange voornaam heeft.

De opdracht gaat als volgt; bij iedere letter van de naam van de bruidegom, moet een geschikt drankje gevonden worden. Heet de bruidegom bijvoorbeeld Jim, dat betekent dat; Jenever, Irish Cream ( oftewel een lekkere Baileys ) en een Malibu-Cola.

2. Leugen of waarheid

Het vrijgezellenfeest is de kans om zowel de toekomstige bruid als de vriendinnen beter te leren kennen. Deze opdracht laat een hele andere kant van iedereen zien. Iedereen moet een geloofwaardige leugen bedenken en een waarheid.

Dit moet natuurlijk allemaal binnen het thema van een vrijgezellenfeest passen. Dit betekent dat leugens en waarheden over maagdelijkheid, one-night stands en bijzondere standjes niet uitgesloten zijn. Deze opdracht is dus de ideale manier om iedereen te leren kennen voor de bruiloft.

Vlog ieder uur tijdens het vrijgzellenfeest

3. Vlog ieder uur

Het is erg leuk om videomateriaal te hebben van deze memorabele dag. Laat jouw vriendin daarom als opdracht vrijgezellenfeest ieder uur van het feest vloggen. Op deze manier kun je aan het einde een leuke sfeerreportage maken waar alle opdrachten van de dag in voorkomen. Dit is niet alleen leuk voor later, maar ook tijdens het feest. Alle gênante momenten staan voor altijd op tape.

4. Verboden eigenschap

Heeft jouw vriendin een vervelende eigenschap of bijvoorbeeld een stopwoordje? Deze opdracht biedt de kans om hiermee af te rekenen. Je kunt bijvoorbeeld iedere keer dat zij over haar bruiloft of toekomstige echtgenoot praat, een passende ‘straf’ verzinnen. Dit kan zijn een shotje drinken of een gênante opdracht uitvoeren.

Op deze manier heb je de hele avond plezier. Heeft jouw vriendin een eigenschap of woordje dat je altijd irriteert? Dan is deze opdracht het moment om er iets mee te doen.

Speel het vrijgezellen ruilspel

5. Het ruilspel

Het ruilspel is een leuk idee voor opdrachten vrijgezellenfeest vrouwen. Wanneer jouw vriendin bijvoorbeeld nog aankleding voor de bruiloft nodig heeft, kun je dat middels deze opdracht op unieke wijze bij elkaar sprokkelen. Begin de dag bijvoorbeeld met een ei en laat de nog vrijgezellen vrouw deze de hele dag door tegen betere spullen omruilen. Zo ruilt ze het ei tegen een pen, de pen tegen een bloem en de bloem weer voor iets anders. Voor je het weet heeft ze een uniek item aan het einde van de dag.

6. Mannen spotten

Het kan nog, de ring zit nog niet om de vinger en er is nog niets getekend. Een avondje mannen spotten met jouw bride to be als hoofdjury. Maak een paar scoreborden en ga in het midden van het stadscentrum op een bankje zitten. Wanneer er mannen jullie bankje passeren is het tijd om de scoreborden omhoog te houden.

Het is een ordinaire vorm van vleeskeuring die alleen voor een vrijgezellenfeest opdracht door de beugel kan. Geniet van de laatste momenten van het vrijgezelle bestaan en ga mannen spotten.

Drankjes op het vrijgezellenfeest

7. Vossenjacht

Wanneer alle vriendinnen in zijn voor een verkleedpartij is een vossenjacht de perfecte opdracht voor een vrijgezellenfeest vrouwen. Hoe leuk is het dan om het feest te laten beginnen met een vossenjacht. Een vossenjacht is een speurtocht voor de toekomstige bruid die haar vriendinnen verkleed en wel moet vinden. Alle genodigden voor het vrijgezellenfeest staan verkleed in het dorp of in de stad en jouw vriendin moet het bonte gezelschap bij elkaar zien te vinden.

Wat nog een leuke toevoeging is aan deze opdrach, is dat bij iedere gevonden vos de vriendin een verkleedstuk krijgt. Zo is aan het einde van de vossenjacht de vriendin ook helemaal ‘in stijl’.

8. Vrijgezellen bingo

Wat zijn nu echte vrijgezellen dingen die goede opdrachten vrijgezellenfeest vrouwen maken? Wat dacht je van een lekkere kroket uit de muur halen in je eentje, of een drankje doen met een vent? Maak een bingokaart van wat echte vrijgezellen opdrachten zijn die jouw vriendin nog echt eens moet doen.

Wanneer jullie op de avond dan even niets weten om te doen, kan de bingokaart met de vrijgezellen opdrachten er gewoon bijgehaald worden. Wanneer jouw vriendin een rijtje of de hele kaart vol heeft, moet daar natuurlijk een passende prijs of traktatie voor zijn. De bingokaart kan bestaan uit grote opdrachten, maar ook uit kleinere opdrachten, zoals flirten met iemand. Op deze manier is de bingokaart een stuk sneller vol.

Wortels verkopen opdracht

9. Wortels verkopen

Eigenlijk mag deze opdracht bij geen enkele vrijgezellenfeest vrouwen ontbreken. Laat jouw vriendin verkleed in een konijnenpak wortels verkopen. Het is een goede manier om haar eens lekker voor schut te zetten. Want zeg nu zelf, daar is het vrijgezellenfeest stiekem toch ook een beetje voor.

10. Quiz the Bride

Deze opdracht vergt enige voorbereiding, maar is geheid een succes. Maak een quiz met vragen over de bruidegom. Wat is bijvoorbeeld zijn favoriete maaltje en wat is zijn favoriete serie of film? Het is noodzakelijk om hier de juiste antwoorden voor in te winnen bij de bruidegom.

Wanneer je de vragen en antwoorden hebt, een quizmaster hebt gekozen en de drank op tafel staat, kan de quiz beginnen. Iedere vraag goed beantwoord door de toekomstige bruid is een slok voor de groep. Iedere vraag die onjuist wordt beantwoord betekent dat de bruid moet drinken.

Suggestieve cupcakes bakken

11. Lekker bakken?

Met deze opdracht kun je een paar centen verdienen tijdens het vrijgezellenfeest. Je gaat namelijk cakejes bakken en verkopen op de vrijgezellenavond. Maar wacht, dit zijn natuurlijk niet gewone cupcakes met een prachtige frosting of glazuurlaag. Dit zijn, ja hoor, cakejes in de meer suggestieve vormen. Ga gezellig met z’n alles phallusvormige cakejes bakken en laat de toekomstige bruid deze verkopen.

12. Zelfgemaakte Twister

Het spel Twister is altijd een recept voor succes op een vrijgezellenfeest. Zeker met een paar slokken op is dit spel nog een echte uitdaging. De standaard versie van Twister is natuurlijk prima voor een vrijgezellenfeest, maar je kunt eenvoudig zelf een beter passende versie maken.

Heb je nog een oud laken liggen? Dat kun je deze eenvoudig omtoveren tot een eigen Twister mat. In plaats van linkerhand op rood, wordt het; linkerhand op bal of rechterhand op nouja dat kun je zelf dus wel invullen. Wat is er nou leuker dan Twister spelen midden op het Leidseplein van Amsterdam, wedden dat jullie de aandacht trekken.

De bachelorette als marktkoopvrouw

13. De marktkraam

Opdrachten vrijgezellenfeest vrouwen hoeven niet alleen voor jullie groep te zijn. Doe wat terug voor de maatschappij en laat jouw vriendin een poosje helpen bij een marktkraampje. Laat haar klanten helpen en geniet als vriendinnen van de grootste lol.

De beste optie is om haar de opdracht te geven om alleen maar wortels, courgettes, komkommers en andere stengelachtige groentes te verkopen. Zoek een marktman die hier de lol wel van inziet en haar graag tien minuten wilt laten werken bij zijn marktkraam.

14. De straatmuzikant

Is jouw vriendin een geboren popster, nou dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Want of zij nu goed kan zingen en entertainen of niet, deze opdracht moet toch gespeeld worden. Neem een hoedje mee en een karaoke microfoon en laat jouw vriendin de sterren van de hemel zingen.

Jouw vriendin mag natuurlijk niet stoppen voordat er een flinke duit in het zakje is gedaan door omstanders. Vergeet dit natuurlijk niet te vloggen hè.

Opdrachten voor een vrouwen vrijgezellenfeest

15. Doen of de waarheid

Maak het spannend met het spel ‘Doen of de waarheid’. Kies van te voren een aantal spannende opdrachten uit voor de toekomstige bruid om te doen. Of dit nu een drankje vragen is of beschamend dansje uitvoeren, zorg dat deze opdrachten niet te makkelijk zijn. Wilt de toekomstige bruid de opdracht niet doen? Dan is het tijd voor de waarheid. Dit zijn spannende vragen die je eigenlijk niet wilt beantwoorden.

Zorg dat de vragen zo spannend zijn dat de opdrachten uitvoeren een betere optie lijkt. Vragen als: “Wanneer en bij wie verloor je jouw maagdelijkheid?” en “Hoe goed is de toekomstige bruidegom in bed en waarom?”. Deze ietwat schunnige vragen kun je natuurlijk alleen beantwoord krijgen tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen.

De juiste opdrachten kunnen een vrijgezellenfeest voor vrouwen tot een groot succes maken. Zorg ervoor dat je de opdrachten kiest die echt bij jouw vriendin passen om er een geslaagde avond van te maken. Is jouw vriendin meer van een gezellige en wat rustigere avond of kijkt ze stiekem wel uit naar de beschamende spelletjes?

Vergelijkbare artikelen