Veel gestelde vragen Bootuitjes

Kijk hier of jouw vragen worden beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

1. Hoe lang van te voren kan ik een bootuitje reserveren?

Het is wenselijk om minimaal 3 weken van tevoren te reserveren. Uiteraard kan je ook op een korte termijn reserveren, maar dan is het mogelijk dat er geen plaats meer is op de gewenste datum.

2. Kunnen personen met een lichamelijke beperking of in een rolstoel ook deelnemen aan een bootuitje?

Ja, wij streven er naar om al onze uitjes zo toegankelijk mogelijk te maken. Geef het bij uw offerte aanvraag aan, zodat wij jou kunnen adviseren en 100% zekerheid kunnen geven.

3. Is het mogelijk om als kleine groep aan te sluiten bij een andere groep?

Ja, als je met een kleinere groep op pad bent, raden wij aan om onze grachten rondvaarten te bekijken. Je hebt dan nog steeds de luxe van een kleine sloep of salonboot, ook hier kan heb je verschillende keuzes in arrangementen. Je leert ook gelijk alles over Amsterdam.

4. Kunnen wij zelf een arrangement samen stellen van diverse onderdelen?

Geen probeem! Wij denken graag met jou mee over een bootuitje op maat.

5. Zijn er vaste begin- en eindtijden voor jullie bootuitjes?

Een boot huren met of zonder arrangement is aan te passen aan jouw schema. Er zijn hier geen vaste begin- en eindtijden. Houd er wel rekening mee dat er tussen 0:00 en 7:00 niet wordt gevaren. De grachten tours hebben wel vaste tijden, bekijk de beschikbare tijden in ons boekingssysteem.

6. Is het mogelijk om een diner of lunch toe te voegen aan ons bedrijfsuitje of dagje weg?

Ja, dit kan! Wij helpen jou graag om het bootuitje aan te passen aan jouw wensen. We bieden een divers aanbod aan van heerlijke lunches en dinners. Denk aan een BQQ, brunch, tapas, sushi en nog veel meer.

7. Kan ik een bootuitje ook boeken met minder personen dan vereist?

Als je het arrangement echt wilt boeken met minder personen, dien je voor het minimaal aantal personen te betalen. Als je met een kleinere groep wil varen, kan je ook kijken naar onze luxe grachten rondvaarten.

8 . Als ik een offerte aanvraag, zit ik er dan meteen aan vast?

Nee, een offerte aanvraag is kosteloos en geheel vrijblijvend.

9. Zijn de bootuitjes ook in de winter te boeken?

Ja, de boten beschikken over een kachel. De bootuitjes zijn dan ook prima in de winter te boeken.

10. Waarom het arrangement boeken bij Bootuitjes?

Bootuitjes.nl specialiseert zich als evenementenbureau in uitjes op het water. Wij zetten de beste leveranciers in en maken gebruik van professionele begeleiders. Wij willen altijd helpen om het beste uitje te organiseren op het water, voor elke groep. Dit ziet er natuurlijk voor iedereen anders uit en daarom helpen we jouw graag mee om het beste uitje te organiseren voor jouw specifieke groep.